MAMA ZA SVE

31.03.2014. g.

MAMA ZA SVE

Kao i većina djevojčica u traženju sebe i srodnog športa Aneta Benko ex. Peraica završila je u Sesvetskoj športskoj dvorani gdje je počela sa prvim rukometnim koracima. Kroz treniranje razvija svoj “zaštitni znak” specifičan šut eretom s krila.

Nakon toga u uzlaznoj putanji njena se karijera  razvija. U svojoj bogatoj rukometnoj karijeri pored Sesveta igrala je u Koki, Lokomotivi, a nakon toga okušala se   u Njemačkoj i Srbiji,a sada je trenutno  igračica Lokomotive.

U vrijeme povratka iz Srbije (Zaječar) odlučila se za zasnivanje obitelji, kada postaje i majka sada petmojesečne kćeri.

Kako je sve posvetila športu – rukometu nedugo nakon poroda vraća se na parket i prikuljučuje  svojim suigračicama u Lokomotivi. Svjesna da još nije u stopostotnoj formi veseli je ukazano povjerenje izbornika Canjuge na ponovni poziv u reprezentaciju.

Uz veliko razumijevanje supruga inače bivšeg športaša-nogometaša te podršku roditelja uspijeva se posvetiti radu u klubu i obvezama prema reprezentaciji. Kao i svakoj majci teško pada odvojenost od djeteta. Aneta i dalje planira ostati u rukometu, ali ne zanemariti proširenje obitelji, trenutno je jedina igračica u ženskoj rukometnoj reprezentaciji koja je majka.

 
Autor: Hrvatski rukometni portal
Članak je pregladan 3137 puta.

Komentirajte ovaj članak