SJEĆANJE NA DEJANA PO SEDMI PUT

10.02.2018. g.

SJEĆANJE NA DEJANA PO SEDMI PUT

Škola rukometa "Dejan Krtolić" u suradnji sa ženskim i muškim rukometnim klubom Brod iz Slavonskog Broda ove godine u terminu od 22.06. do 24.06. organizira sedmi po redu rukometni turnir „Sjećanje na Dejana“.

U proteklih šest odigranih turnira kroz dvorane Slavonskog Broda prošlo je više od dvije stotine i pedeset ekipa dječaka i djevojčica iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. Želja nam je da ove godine turnir postane još veći. Ovogodišnje izdanje turnira je u uzrastu 2002., 2004., 2006. godište za dječake i djevojčice,  i  za 2008. godište mini rukometa dječaci i djevojčice.

Utakmice se igraju u sportskim dvoranama Slavonskog Broda, na vanjskim terenima, a pojedine utakmice se igraju na glavnom gradskom trgu. Smještaj je organiziran u školskim učionama (vreće za spavanje) hostelima, hotelima . Tih dana Slavonski Brod živi ovaj turnir, svi učesnici imaju priliku obići povijesne znamenitosti grada kao što su Gradska tvrđava, kuća u kojoj je živjela Ivana Brlić Mažuranić, vidjeti radionicu majstora Mrkonje. Pored toga uživati na koncertu prilikom otvaranja, sudjelovati u nagradnim igrama. Ovo je samo mali dio onoga što su vrijedni rukometni djelatnici Slavonskog Broda pripremili za Vas . Slavonci su uvijek bili gostoljubivi dajte im priliku da Vam to pokažu.

Sve informacije vezane za ovaj spektakularni rukometni događaj možete dobiti na: darko.celner5@gmail.com  ili na telefone 092 176 37 16 i 098 375 655.

Vidimo se u Slavonskom Brodu!!!!

 
Autor: Hrvatski rukometni portal
Članak je pregladan 2243 puta.

Komentirajte ovaj članak