USPIJEH HRVATSKIH VETERANA

11.06.2017. g.

USPIJEH HRVATSKIH VETERANA


Domaćin veteranskog Europskog prvenstva u rukometu 2017. godine koje se igralo od 08.-11.06.2017. bio je Portugalski Gondomar.
U kategoriji 35 plus na ovom prvenstvu sudjelovala je kao jedini predstavnik lijepe naše ALL ISTRIA TEAM.  

U konkurenciji dvanaest ekipa podijeljenih u dvije grupe u spomenutoj kategoriji naš predstavnik kao drugi igrao je polufinale.

Kroz grupu u kojoj su po bijedili ekipe Španjolskog Mostalesa i  Sevilje te Danskog Koldinga i češke Hane i poraza protiv domaćina Porta ostvarili su pravo igranja polufinalna protiv pobjednika druge grupe. Pobjednik i osvajač druge grupe je reprezentacija Rusije koja je u toj utakmici bila spretnija i sretnija te pobijedila.

Nakon toga poraza u finalnoj utakmici za treće mjesto u utakmici protiv Danskog predstavnika FIFA u uzbudljivoj i neizvjesnoj utakmici u konačnici gube u izvođenju sedmeraca i osvajaju četvrto mjesto.

Veliki uspijeh i prezentaciju veteranskog rukometa kao predstavnik lijepe naše predstavlja je veteranski klub iz Istre potpomognut s par igrača iz Slovenije u sastavu: Vorić, Đoni, Marić, Laković, Franković, Bažon, Jergović, Habek, Radošević, Francheshini i Popović.

 
Autor: Hrvatski rukometni portal
Članak je pregladan 2668 puta.

Komentirajte ovaj članak