ZAVRŠNICA PH ZA DJEVOJČICE

11.05.2012. g.

ZAVRŠNICA PH ZA DJEVOJČICE

Idući tjedan, od 17. do 20. svibnja ŽRK Hoteli Makarska domaćin je posljednje rukometne završnice u ženskoj konkurenciji u ovoj godini. Za naslov najboljih u konkurenciji djevojčica rođenih 2000. i mlađih konkurirat će 15 ekipa, one najbolje iz svih hrvatskih regija, na osnovu tamošnjih izlučnih natjecanja.

U ime HRS-a voditeljica natjecanja Lidija Bojić Ćaćić u petak je podijelila ekipe u 3 skupine iz kojih će dalje prvoplasirani nastaviti igrati za medalje, ostali utakmice za plasman.
Skupinu A: Tvin Trgorcentar, Cetina (Sinj), Rudar (Labin), Kaštela, Sesvete.
Skupina B: Podravka, Karlovac, Hoteli Makarska, Poreč, Orijent Presoflex.
Skupina C: Ivankovo, Zamet, Knin, Garešnica, Ivanić.

Sve ekipe smještene su u hotelskom naselju Rivijera, utakmice će se igrati u Gradskoj dvorani. Tijekom završnice domaćini će upriličiti prigodnu večer za oko 200 malih rukometašica i vodstva svih ekipa. Inače je ovo prva završnica jednog rukometnog prvenstva koja se održava u Makarskoj, a ŽRK Hoteli će se potruditi biti dobar domaćin i tako već sada istaknuti kandidaturu za sljedeće akcije HRS-a kojem zahvaljuju na povjerenju. 
 Za najbolje ekipe i pojedinke turnira HRS i domaćin osigurali su pehare, medalje i progodne poklone, a nagradit će se i najbolja semdorka prvenstva te najbolji trener.

Završnica PH otvara se 17. 5. utakmicom  Cetina - Sesvete (15.30 sati), svečano otvaranje je u 19.15 sati istoga dana, a prvenstvo završava u nedjelju 20. svibnja u 17 sati podjelom brojnih nagrada.

 
Autor: Mladen Bagić
Članak je pregladan 2675 puta.

Komentirajte ovaj članak